SCAN MASTER 3 Skener knjiga

ROBO SCAN
21 Oktobra, 2016
SMA - Three Letters Change an Industry

A3+ Sistem skeniranja i kopiranja

Novi Prenosni Povoljni Skener Knjiga

SCAN MASTER 3 je dizajniran za skeniranje knjiga u visokoj kvaliteti po razumnoj cijeni. Radi se o laganoj desktop jedinici koju možete sa lakoćom nositi uokolo. Uz brzinu skeniranja od manje od 3 sekunde (A3, 300 dpi, u boji) nudi visoku produktivnost u kombinaciji s visokom kvalitetom ispisa.

Novi kokncept postolja za knjige

SCAN MASTER 3 je opremljen s novom, ručnom, samo-nivelirajućom podlogom za knjige. Poput otvaranja staklene ploče operator jednostavno podiže poklopac skenera, stavlja knjigu i zatvara poklopac. Proces skeniranja započinje automatski. Ovaj koncept nudi vrlo visoku produktivnost u kombinaciji s visokom kvalitetom i dolazi po vrlo niskoj cijeni.

Standardna Tehnologija u službi Vaše udobnosti

Standardni aplikacijski softver dolazi uz SCAN MASTER 3. Međutim, s obzirom na uključeni TWAIN upravljački program također moguće je koristiti bilo koji drugi TWAIN kompatibilan softveru.

Intuitivan za korisnika

SCAN MASTER 3 može raditi neovisno od ambijentalnog svjetla -baš kao i svi SMA skeneri knjiga. Bez obzira da li je položaj skenera pored prozora ili u sjenovitom kutu – skenirane slike će uvijek biti iste kvalitete. Osim toga, korisnika ne smetaju osvjetljeni elementi koji su potrebni kod drugih skenera.

Laka upotreba i izdržljivost
Zbog svoje male težine, malih dimenzija i robusnog dizajna SCAN MASTER 3 dobro je pogodan za mobilu upotrebu, omogućavajući korisniku
transport skener na i sa radne stanice s lakoćom. Štaviše održavanje SCAN MASTER 3 je gotovo nepotrebno.