SMA 16 Pisač Arhiva

ScanPro 3000
21 Oktobra, 2016
DRS 1600 DCS
21 Oktobra, 2016
SMA - Three Letters Change an Industry

Jedini 16 mm crno-bijeli Pisač Arhiva

16 mm Pisač Arhiva za rezervne kopije vaših digitalnih datoteka

Dugotrajna pohrana na mikrofilm

Spremite svoj bitne podatke koji zahtijevaju dugoročno arhiviranje, uz minimalni trud i isplativost na dokazanom mikrofilm mediju.

SMA 16 stvara analogni backup vaših digitalnih poslovnih dokumenata. Nema više potrebe za migracijom Vaših elektronskih arhiva jer mikrofilm je potpuno softverski i hardverski neovisan.

Mikrofilm, proizveden ispravno i čuvan pod pravim uvjetima, ima životni vijek od 500 godina.
Osim toga siguran je od krivotvorenja i otporan protiv virusa ili crva i ne može biti manipuliran od strane hakera.

Mnogostranost

SMA 16 se lako može nositi sa najuobičajenijim slikovnim datotekama kao što su TIFF, JPEG i PDF bez obzira dali su bitonalni, crno-bijeli ili u boji. Proces pretvaranja je brz, pouzdan i pruža odličnu kvalitetu slike. Veličina izvornog dokumenta može varirati od male poput razglednice do velikih karata i crteža. Nakon što su datoteke prenesene, sistem će raditi bez automatski.

Sistem uključuje PC radnu stanicu i operativni softver koji upravljaju preuzetim datotekama. Komunikacija s računarom odvija se putem standardnog sučelja.

Visoka Produktivnost

SMA 16 je najbrži 16 mm crno-bijeli Pisač Arhiva na svijetu. U duplex modu se može pisati do 8200 slika na sat na 16 mm mikrofilm.

Isplativost

Činjenica da je SMA 16 koristi mikrofilm standardne kamere čini ga vrlo ekonomičnim i ne prisiljava korisnika da kupuje vlasnički potrošni materijal.

Cijeli niz Pisača Arhiva

Za konvertovanje slike na 35 mm mikrofilm potražite SMA 35. SMA 51 je proizvod koji obrađuje oba – 16 i 35 mm film. Ako želite konverziju u mikrofiche SMA 105 s integriranim procesorom je vaš izbor. Novi SMA 57 je višenamjenski uređaj koji kombinira rollfilm i mikrofilm u jednoj jedinici.