SMA 16 Plus Pisač Arhiva

SMA 35 Plus Pisač Arhiva
1 Novembra, 2016
SUPERSCAN PM3D
1 Novembra, 2016
SMA - Three Letters Change an Industry

Dugotrajno čuvanje poslovnih podataka

Jedini crno-bijeli 16 mm Pisač Arhiva na tržištu

Dugotrajna pohrana na microfilm

Spremite svoj bitne podatke koji zahtijevaju dugoročno arhiviranje, uz minimalni trud i isplativost na dokazanom mikrofilm mediju.

SMA 16 stvara analogni backup vaših digitalnih poslovnih dokumenata. Nema više potrebe za migracijom Vaših elektronskih arhiva jer mikrofilm je potpuno softverski i hardverski neovisan.

Mikrofilm, proizveden ispravno i čuvan pod pravim uvjetima, ima životni vijek od 500 godina. Osim toga siguran je od krivotvorenja i otporan protiv virusa ili crva i ne može biti manipuliran od strane hakera.

Mnogovrsnost

SMA 16 se lako može nositi sa najuobičajenijim slikovnim datotekama kao što su TIFF, JPEG i PDF bez obzira dali su bitonalni, crno-bijeli ili u boji. Proces pretvaranja je brz, pouzdan i pruža odličnu kvalitetu slike. Veličina izvornog dokumenta može varirati od male poput razglednice do velikih karata i crteža. Nakon što su datoteke prenesene, sistem će raditi bez automatski.

Sistem uključuje PC radnu stanicu i operativni softver koji upravljaju preuzetim datotekama.
Komunikacija s računarom odvija se putem standardnog sučelja.

Visoka produktivnost

SMA 16 je brz. U duplex modu se može pisati do 8200 slika na sat na 16 mm mikrofilm.

Isplativost

Činjenica da je SMA 16 koristi mikrofilm standardne kamere čini ga vrlo ekonomičnim i ne prisiljava
korisnika da kupuje vlasnički potrošni materijal.

Fleksibilnost

SMA 16 se može nadograditi na 35 mm film. Paket nadogradnje sadrži 35 mm kameru po Vašem izboru i softverski ključ koji omogućava 35 mm funkciju u softveru.

Za konverziju slika na microfiche ili COM aplikaciju potražite SMA 105. Ovaj proizvod ima online procesor koji Vam omogućava da razvijete film odmah nakon ekspozicije.